Opšti Uslovi Poslovanja

NARUČIVANJE

Naručivanje proizvoda iz prodavnice NF hats možete izvršiti na našem veb sajtu www.nfhats.com. Molimo vas proverite našu tablicu veličina kako biste se informisali i precizno odredili veličinu koja vam odgovara. Porudžba putem sajta moguća je za sve navedene modele na sajtu klikom na dugme „dodaj u korpu”. Molimo vas da imate u vidu da se svi naši modeli ručno izrađuju po narudžbini i da fotografije modela i tkanina samo delimično mogu da prenesu stvarnu boju tkanine te da može da dođe do neznatnog odstupanja između fotografija na sajtu i gotovog proizvoda.

Pomoć pri online kupovini možete u svakom momentu dobiti putem e-mail: nfnovisad@gmail.com ili na telefon +38121557914 (radnim danima od 12 do 19 časova i vikendom od 10 do 14 časova) kao i na našoj zvaničnoj Instagram stranici @nfhats.

Kako biste naručili proizvod potrebno je na našem veb sajtu da popunite vaše lične podatke (ime, prezime, adresu za dostavu, email i kontakt telefon itd.) da bi vaša porudžbina prilikom isporuke završila u pravim rukama. Molimo vas da imate u vidu da vi snosite odgovornost za ispravnost podataka koje ste nam dostavili. Za više informacija o tome na koji način koristimo vaše lične podatke pogledajte našu Politiku privatnosti.

Plaćanje cene proizvoda na našem sajtu možete izvršiti putem kartice (u pripremi) ili možete platiti prilikom dostave pouzećem.

Kada je naručivanje uspešno izvršeno, NF hats počinje sa izradom proizvoda koji su predmet Vaše narudžbine. Naglašavamo da se pri porudžbini sa našeg sajta proizvod izrađuje po narudžbini, posebno za svakog kupca te da ne posedujemo lager proizvoda u svim veličinama. Određene modele imamo izložene u u našoj prodavnici u Novom Sadu, na adresi Stevana Musića 14 i u radno vreme nas možete posetiti i na licu mesta isprobati modele i veličine.

ISPORUKA PROIZVODA

Trenutno vršimo isporuku naših proizvoda na teritoriji Republike Srbije.

Kada kupac izvrši porudžbinu, u roku od 2 radna dana na email dobija potvrdu porudžbine koja sadrži infomaciju o tome koliko vremena će biti potrebno da se proizvod izradi. U većini slučajeva, pošiljka će biti poslata nakon 3-15 radnih dana od dana potvrde porudžbine. Naše proizvode šaljemo nekom od kurirskih službi i cena dostave nije uključena u cenu proizvoda te će biti posebno naplaćena prilikom dostave. Vreme isporuke varira u zavisnosti od mesta isporuke ali na teritoriji Republike Srbije obično to bude već naredni dan od dana slanja pošiljke.

Radimo na tome da kupcima ponudimo isporuku naših proizvoda u inostranstvo, i čim ova opcija bude moguća o tome ćemo vas obavestiti na našem sajtu. Za početak, jedina opcija za porućivanje proizvoda u inostranstvo biće plaćanje putem kartice. Sve troškove vezane za isporuku, troškove uvoznih carina i poreza koji variraju od zemlje do zemlje snosiće kupac. Isporuku ćemo vršiti putem Pošte Srbije i pre svakog slanja obavestićemo kupca o tačnom iznosu troškova isporuke, imajući u vidu volumen pojedinih pošiljki u kojima su naši proizvodi.

Ne vršimo dostavu proizvoda na poštanske fahove već isključivo na adrese prebivališta/boravišta naših kupaca ili na druge adrese na kojima se oni trenutno nalaze.

OTKAZIVANJE NARUDŽBINE

Otkazivanje narudžbine je moguće izvršiti samo dok ne dobijete potvrdu porudžbine i to slanjem emaila na nfnovisad@gmail.com. Nije moguće otkazati porudžbinu kada protekne ovaj rok. Naši proizvodi se rade po narudžbini kupaca i iz tog razloga se ne mogu otkazati nakon početka procesa proizvodnje, o čemu će kupac biti blagovremeno obavešten u potvrdi porudžbine.

ZAMENA PROIZVODA

Zamena naručenog artikla biće omogućena samo u slučaju da je proizvod koji Vam je isporučen oštećen ili ima neku drugu nesaobraznost. Neće biti moguće zameniti jedan proizvod za neki drugi, imajući u vidu da je proizvod koji ste poručili i želite da zamenite izrađen specijalno za vas. Ukoliko primite proizvod koji je oštećen molimo da oštećenja dokumentujete (slikate proizvod gde je oštećen, slikate paket u kom je stigao itd.) i da nas kontaktirate na email nfnovisad@gmail.com u roku od 3 dana nakon prijema pošiljke. Uzećemo vaš zahtev u razmatranje i u zavisnosti od slučaja obavestiti vas da li je moguća zamena artikla i u kom roku. Naš tim će Vam dati detaljne instrukcije za vraćanje isporučenog proizvoda i slanje novog.

Na ovom mestu vas još jednom podsećamo da je veoma važno da proverite našu tablicu veličina kako biste se informisali i precizno odredili veličinu koja vam odgovara, upravo iz razloga što se proizvodi prave isključivo po narudžbini kupca u veličini koju odaberete. Ukoliko vam veličina isporučenog proizvoda ipak ne odgovara, neophodno je da nas kontaktirate u roku od 3 dana od dana prijema pošiljke. Nakon toga, u razumnom roku ćemo vas obavestiti da li je moguća zamena ili prepravka proizvoda. Ne garantujemo mogućnost zamene ili prepravki, upravo zbog činjenice da je proizvod napravljen posebno za vas, te da isti proizvod nemamo u većoj ili manjoj veličini na lageru.

VRAĆANJE PROIZVODA

U skladu sa članom 36 stav 1 tačka 13 Zakona o zaštiti potrošača neće biti moguće vratiti poručeni proizvod ukoliko je on kupcu isporučen u skladu sa opisom datim na sajtu, čist i ni na koji način oštećen, u originalnom pakovanju i sa svim etiketama, iz razloga što se svaki proizvod izrađuje prema posebnoj narudžbini kupca. Molimo vas da prilikom poručivanja imate u vidu da vraćanje proizvoda i refundacija plaćenih sredstava neće biti moguća, osim u slučaju opisanom u delu Zamena proizvoda.

Koristimo kolačiće da bi vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i stvorili ciljano oglašavanje.

Prihvatite samo potrebne kolačiće.Pročitajte više o našoj upotrebi kolačića.